6 June 2014  |
Mediteren, Positiviteit, Transformatie, Voelen en mediteren

Positieve uitwisselingen

Deze week waren er een paar mensen die me vertelden dat ze de oefening uit mijn blog over positiviteitsresonantie met plezier hadden toegepast.  Leuk om te merken dat ik door te schrijven over het onderzoek van Barbara Fredrickson anderen heb aangestoken. Voor mij waren de momenten dat ze dit met me deelden weer momenten van positiviteitsresonantie.

Vanmorgen was ik in de sportschool. Ik sport sinds een paar jaar op die plek en verschillende gezichten kom ik daar telkens weer tegen. Ik genoot vanmorgen extra van de paar momenten dat een bekend gezicht me met een lach goedemorgen wenste. Ik werd er prettig opgewekt van.

Ik merkte hoe een schoonmaker bezig was met de letters op de muur zorgvuldig van stof te ontdoen en ik kon niet laten er iets van te zeggen. Prettig dat iemand dat soort plekken schoonmaakt! Hij bleek al jaren schoon te maken. Het werd me duidelijk dat hij plekjes reinigde waarvan het bij andere schoonmakers niet eens bij ze opkwam dat er vuil zou kunnen zitten. Hij kreeg kleine pretrimpeltjes rond zijn ogen terwijl hij het erover had.

Welke momenten van positiviteitsresonantie vallen jou op vandaag?

Meer posts

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Wil je weten wanneer ik een nieuw blog post? Geef je op voor mijn mailing.