Lichtend Leiderschap

Tijdens deze cursus ontwikkel je je versneld naar een lichter leven met Awakening your Light Body.

Goed leiding geven, coachen en ouderschap begint met leidinggeven aan jezelf. Aan je innerlijke wereld vol emoties, gedachten en neigingen.  

Je kunt werken vanuit macht, druk en strijd. Of je kunt leren werken vanuit je hart, vanuit vriendelijkheid en verlangen goed te doen voor anderen. Als je jezelf en je innerlijke neigingen kunt benaderen vanuit acceptatie, nieuwsgierigheid en begrip, kun je dat ook met anderen. 

Wil je meer weten? Neem contact met me op.  Bel me 06 – 52 44 1314 of stuur een mailtje: annemieke@rozemondcoaching.nl.

Over Light Body

Dit is een weg van spirituele groei ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman. 

De beste manier om invloed uit te oefenen is dat je een voorbeeld bent voor anderen. Als je je eigen innerlijke wereld ontwikkelt, werkt dat aanstekelijk voor anderen.  

 • je in een proces van moeiteloze transformatie brengen,
 • je meer licht, vreugde en levendigheid laten ervaren in je leven,
 • je emotionele souplesse verhogen,
 • je intuïtie en sensitiviteit verhogen,
 • je leren open te blijven in relatie met anderen zonder dat het nodig is om jezelf af te schermen,
 • je helpen een bron van licht te worden voor je omgeving,
 • je bewust maken van de zin van je werk, jouw bijdrage en levensdoel,
 • je leren om bewust het energieveld in een gezin, team of afdeling te beïnvloeden.
 • Zelfcompassie.
 • Hogere gevoelens meer toe te laten en te dragen zoals geluk, helderheid, waardering, liefde en sereniteit.
 • Transparant en neutraal te zijn voor gevoelens van anderen vanuit hartcontact.
 • Verzet los te laten en te leven vanuit het volgen van kansen en het vergroten van mogelijkheden.
 • Meer helderheid te ervaren in je denken.
 • Stabiel te blijven in een turbulente omgeving. 

De cursus is voor gevoelige mensen die redelijk in balans zijn en zichzelf op een plezierige manier verder willen ontwikkelen. Mensen die leiderschap willen nemen in hun leven, een lichtend voorbeeld willen zijn voor anderen en bezield invloed willen uitoefenen.

Merk je dat je je hiertoe aangetrokken voelt? Geef je op voor een telefonische afspraak met mij. In overleg bekijken we of dit een goede vervolgstap is in je ontwikkeling.

Werken met licht is het mooiste werk wat je kunt doen, het grootste avontuur voor een mens en brengt je de energie van voorspoed.

Ik mediteer met Light Body sinds 1997, begeleid Light Body opleidingen sinds 2003 en ben bij LuminEssence aangesloten als Light Body teacher.

In de live sessies breid ik het beoefenen van de Light Body meditaties uit met:

 • Yoga en andere zachte fysieke oefeningen.
 • Inquiries in tweetallen vanuit de Light Body energieën.
 • Dans om zo de meditaties met ontspanning in te gaan.
 • De klank van mijn stem.
 • Muziek.
 • Opdrachten om transformatie teweeg te brengen.
 • Schrijfopdrachten om de ervaringen te integreren.
 • Opdrachten om je creatiekracht in te zetten.

Deze cursus bestaat uit zes modules.

Data module 1 Je basis van kracht opbouwen: 12 en 13 augustus 2023.

Data module 2 Je hartcentrum openen: 26 en 27 augustus 2023. 

Locatie: Hilversum. 

Kosten per module waaronder:

 • mp3 opnames van alle meditaties
 • twee werkboekjes 
 • lunch

€ 201 inclusief btw.

Modules 3-6 zijn gericht op helderheid in denken een het zich laten ontvouwen van je lichtlichaam. Deze data worden in overleg met de groep gepland.

Mocht je op een ander moment dit avontuur willen aangaan, neem dan contact op voor de mogelijkheden voor individuele begeleiding. 

Ik geef me op voor:

Als je annuleert binnen 8 weken voor aanvang van de cursus betaal je 25% van de totale kosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Lichtend Leiderschap

Persoonlijke spiritualiteit, een quest naar innerlijk leiderschap.

Light Body, parel onder de meditatieopleidingen

Roofbouw, burn-out en stress ontstaan omdat we het contact verliezen met ons innerlijk zelf. Als je dat contact kwijt bent, laat je over je grenzen gaan en verlies je jezelf aan anderen of aan ongewenste invloeden die jou leiden. 

In deze cursus richt je je weer op je innerlijk zelf dat je gaat ervaren als licht, voorbij je emoties en denken. Dit licht heeft een verlichtende invloed op je fysieke lichaam, je emoties, je denken en je persoonlijkheid. Met dit licht kun je je omgeving op een subtiele manier beïnvloeden en de mensen om je heen een sfeer van veiligheid bieden, kietelen tot vrolijkheid en inspireren tot hogere inzichten. Je leert een stabiel licht neer te zetten en te houden. Je ontwikkelt je Lichtend Leiderschap.

Je ondergaat een uniek proces van versnelde evolutie, transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik zelf begon aan Awakening your Light Body werd er gezegd dat je er in slechts enkele jaren hetzelfde mee kan bereiken als wat 50 jaar zou kosten met yoga en klassieke meditatie. Na zelf jarenlang met yoga en meditatie bezig te zijn geweest voelde Light Body als thuis komen. De meditaties met begeleidende stem en muziek passen goed bij wat er voor mij werkt. 

Door te werken met de energie van Light Body leer je stabiel te blijven bij emotionele strubbelingen. Je komt in een staat van zijn waarbij je ziet waar een ander mee worstelt terwijl je tegelijkertijd de energie stromend houdt en erkent dat zowel jijzelf als de ander verbinding hebben met een hogere staat van zijn. Dit nabij zijn bij lijden en tegelijkertijd ervaren dat er meer is dan dat, is een ervaring van mededogen. De emoties die er zijn kunnen zo makkelijker naar een hogere expressie overgaan.

Je leert een landingsbaan te bouwen voor je Ziel zodat je meer contact hebt met haar leiding. Je gaat ontdekken en ervaren waar je Ziel zit. (Waar zit je Ziel?) Je ontwikkelt meer een innerlijk kompas. Zo ontwikkel je authentiek leiderschap vanuit je Ziel.

De manier van leren in deze opleiding helpt je om op te laden en tot rust te komen. Telkens als je een module volgt is het als een retraite voor je. De focus ligt in de eerste plaats op je innerlijke kracht, stroming en gemak. Hoewel we oude problemen, verwondingen en fouten niet ontkennen, gaan we uit van het licht in onszelf dat er al is. Tegelijkertijd zijn we een persoon in de wereld.

Dit zeggen mijn studenten

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met me op om te verkennen of Light Body bij je past.