Ik hoor je vragen:

‘Wat is dat dan ‘Light Body’? Nooit van gehoord. Iets met meditatie? Och dat heb ik wel gedaan en

Het is niets voor mij.

Dat doe ik al.

Hoe kan een ziende een blinde uitleggen hoe het is om te zien? Hoe kan een gevleugelde een ongevleugelde verwoorden hoe het is om te vliegen? Hoe kan een gestorvene zeggen hoe het is om voorbij de dood te zijn?

Ik ga proberen je een beschrijving te geven hoe ik light body ervaar. Met het risico dat je dan gaat verwachten dat het voor jou precies hetzelfde zal zijn. Dat hoeft niet. Ieder heeft zijn eigen innerlijke architectuur. Bovendien schieten woorden tekort.

Laat ik metaforen gebruiken.

Het is alsof ik nieuwe kleuren ontdek.

Het is als vliegen in een eindeloze ruimte.

Het geef me besef hoe het leven is voorbij de dood.

Door met Light Body te spelen ontdek ik een hele nieuwe wereld in mezelf. Het effect is dat ik minder drama in mijn leven heb. Meer lichtvoetigheid.

Soms doe ik mijn ogen dicht om de energieën te ervaren. Soms juist niet. Soms zit ik ervoor op mijn meditatiekussentje. Soms loop ik rond op station Utrecht en laat ik de energieën stromen, plezier hebbend in al die mensen die daar zijn.

Soms gaat mijn light body vanzelf tollen als ik luister naar een uitvoering van een mooi concert van het orkest van mijn man. Dan lijkt het of de uitvoerders reageren op mijn energie. Dat voelt heerlijk en geeft extase.

Soms wordt mijn light body geactiveerd of activeer ik die tijdens een diepgaand gesprek. Dan merk ik  een verschuiving in sfeer. Er ontstaat meer vanzelfsprekendheid in de interactie, meer verbondenheid en lichtheid.

Als ik met een probleem worstel en dan mediteer met Light Body, verandert er iets, waardoor er meer lichtheid komt in het probleem, in mij of in allebei.

Het heeft me helpen bouwen aan een tintelend lichaam met een vibrerende gezondheid.

Misschien heb je niks met meditatie. Of misschien denk je dat je het wel weet met meditatie. Dan doe je jezelf tekort.

Er is meer te ontdekken dan je voor mogelijk houdt. Je kunt leren de verschuivingen in en om jezelf heen in energie waar te nemen en erop te surfen. Het geeft je een mogelijkheid om te ontdekken wie je werkelijk bent. Een expressie van Licht.

Er ligt een avontuur op je te wachten.

Natuurlijk ervaar je ook met light body problemen in je leven. Die zijn niet 100 % opgelost. Je hoeft alleen niet zo hard te werken. Je leert energetisch te werken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.