Excellent werken, ontwikkel jezelf

Leer werken vanuit een helikopterview.

Je hebt stressproblemen grotendeels overwonnen. Je kent voldoende zelfmanagement en functioneert als senior.

Toch vermoed je dat er meer in je zit. Je bent toe aan een volgende stap in je ontwikkeling. Kies voor een eendaagse coaching Innerlijk Leiderschap. 

Wil je een afspraak voor een kennismakingsgesprek? Bel me 06 – 52 44 1314 of stuur een mailtje: annemieke@rozemondcoaching.nl.

Dit is hoe ik coach

Ik werk graag met inhoudelijke professionals. Ook als je een gevoelige aard hebt, misschien zelfs hoogbegaafd of HSP bent, en je wilt je bijdrage leveren op een integere manier, dan zit je bij mij op de juiste plek.

We maken kennis met elkaar tijdens een eerste gesprek van 45 minuten en bepalen wat je wilt bereiken met coaching. Eventueel betrekken we je leidinggevende in een tweede intakegesprek bij het vaststellen van de leerdoelen.

Je ontvangt een coachovereenkomst met de afgesproken leerdoelen. Deze is vertrouwelijk en persoonlijk aan jou gericht. Je leidinggevende ontvangt een offerte voor het coachingstraject.

Na goedkeuring van de offerte voeren we bijvoorbeeld tien gesprekken van anderhalf à twee uur eens per twee of drie weken. De frequentie van de sessies en het aantal hangen samen met de leerdoelen. Je kunt kiezen voor videocoaching naast e-coaching via een beveiligd logboek.

Je krijgt opdrachten mee om aan jezelf te werken. Als aanvulling op de sessies kun je gebruik maken van meditatieprogramma’s die ik heb opgesteld en ingesproken.

Na het vijfde gesprek en na het laatste gesprek schrijf je een leerverslag en bespreek je dit met je coach en, indien gewenst, je leidinggevende.

Het Coachhuis in Hilversum en in Utrecht (Catharijnesingel, vlakbij Utrecht CS). Of via videocoaching.

Zie mijn contactpagina voor meer informatie.

Je VIP-dag vindt plaats in Samaya in Werkhoven, een voormalig slotklooster met een prachtige tuin, een heerlijke vegetarische lunch en in een mystieke sfeer. 

Ook zonder live contact is coaching op hoog niveau mogelijk. Videocoaching werkt geweldig. Het valt mij en de coachees die ik begeleid erg mee. Je bent er in tien minuten aan gewend. Het voordeel is dat je geen reistijd hebt, dat je je poes op schoot kan nemen tijdens het coachen (nee, ik heb geen poes), dat je gefocust bent op het gesprek en dat je vaak minder tijd nodig hebt.

Er zijn ook nadelen. Je huisgenoten kunnen zomaar binnenvallen en je storen. Je zit wéér op een scherm te turen. Je wordt er eerder moe van.

Daar is iets aan te doen.

Ik werk veel met meditatieve oefeningen met muziek. Daar begin ik mee. Of halverwege doe ik een ontstressoefening met je. Je brein komt tot rust zodat je meer ruimte hebt voor een diepgaand leerproces. Ook kun je dan langer je concentratie vasthouden. Dit maakt het makkelijker om langer achter het beeldscherm te spreken met elkaar. Om je brein optimaal in te zetten. Zonder roofbouw.

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat videocoaching net zulke mooie resultaten geeft als live coaching.

Van de meer dan 50.000 coaches in Nederland zijn er slechts  6.000 erkend door de diverse beroepsverenigingen.

Met mij krijg je een coach die:

 • in Nederland (NOBCO) en in Europa (EMCC) gecertificeerd is als senior practitioner coach
 • een achtergrond heeft als sociaal psycholoog
 • meer dan 25 jaar ervaring meebrengt
 • elk jaar opleiding en bijscholing volgt.

Ik breng offerte uit aan je werkgever en vraag per uur € 167 exclusief btw.

Voor particulieren vraag ik per uur € 167 inclusief btw.  

Kosten voor een VIP-dag Innerlijk Leiderschap inclusief rustgevende omgeving en gezonde vegetarische lunch, inclusief meditatie programma Veerkracht vanuit Innerlijke Rust met 24 meditatieopnames. Offerte voor eenvoudige of luxe variant op aanvraag. 

Je kunt een afspraak met me maken voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Ik ben bij de NOBCO | EMCC (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) aangesloten als senior coach, daar geregistreerd sinds 9 september 2003. Ik houd me aan de Internationale Ethische Code. Het klachtenregelement van de NOBCO kun je hier vinden.

Ik heb de intentie me feedbackgevoelig op te stellen. Tijdens de gesprekken zijn er geregeld momenten voor evaluatie en feedback.

Hier vind je de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op mijn dienstverlening. 

Ik werk op een manier die AVG proof is en ga dus verantwoord om met je persoonlijke gegevens en privacy (hier mijn privacyreglement).

Eendaagse Coaching

Innerlijk Leiderschap

Transformeer naar een volgend level

Je hebt stressproblemen grotendeels overwonnen. Je kent voldoende zelfmanagement en functioneert als senior. Toch werk je erg hard en dat gaat ten koste van jezelf. Je bent beslist niet de enige. Veel professionals pushen zichzelf uit loyaliteit en dienstbaarheid naar anderen. Daarmee blokkeren ze hun intelligentie.

Dit hòeft niet zo te zijn. Er zijn slimme professionals die geweldig werk leveren zonder zichzelf uit te putten. Ze werken minder uren en bereiken meer.

Hun geheim?

 • Ze weten hoe ze met keuzes moeten omgaan.
 • Ze weten hoe ze hun tijd besteden en waaraan.
 • Ze weten hoe ze aan anderen delegeren, hen motiveren en aanspreken. 
 • Ze weten hoe hun brein optimaal in te zetten.
 • Ze snappen hoe geïnspireerde intelligentie werkt.
 • Ze hebben passende gewoontes ontwikkeld om dit op een hoog niveau te blijven doen, zodat ze vanzelfsprekend uitdagende en complexe werkdoelen halen.

Daarvoor is het nodig dat je de juiste mindset vindt, dat je kennis ontwikkelt over een geïnspireerd werkend brein en dat je gewoontes kent die voor jou werken om je spirituele intelligentie te integreren in je dagelijkse leven. Zo ontwikkel je een helikopterview.

Je kunt voor die ontwikkeling een coachtraject bij me volgen. Ik leer je om anderen aan te spreken zodat je invloed hebt en werkelijk leiderschap neemt. Of je kiest voor een Eendaagse coaching. 

Eendaagse coaching Innerlijk Leiderschap

Dit levert het je op:

 • Je transformeert een lijst van overtuigingen diep in je brein zodat tijd vóór je gaat werken. Dit gaat een enorm verschil maken in de keuzes die je dagelijks maakt, in je creativiteit en kwaliteit van leven. Je gaat ervaren dat je niet meer hard hoeft te werken of strak hoeft te plannen.
 • Je leert welke gewoontes jouw brein in verbinding brengen met je innerlijke leiding. Je projecteert deze gewoontes vooruit in de tijd zodat je ze ook gaat doen.
 • Je leert via meditatie (dieper) contact te maken met het mystieke, het bovenpersoonlijke, waardoor je een helikopterview kunt innemen. Je ontdekt hoe je hogere leiding vanuit synchroniciteit door je leven heen werkt.

Je doorloopt de volgende vier stappen:

 1. Vind je innerlijke leiding.
 2. Het geheim van buigzame tijd: Een revolutionair tijdsmodel dat alle planningsmodellen overstijgt.
 3. Hoe schakel je je helikopterview in om een probleem op te lossen, een doel te bereiken of een keuze te maken.
 4. Hoe word je een meester in het werken vanuit verruimd bewustzijn.

Waarom bij mij?

Ik werk nu meer dan 25 jaar als coach voor hoog opgeleide professionals in complexe organisaties. Ik help ze van stress naar helder denken zodat ze zich ontwikkelen naar gewaardeerde krachten in hun organisatie. Steeds ontdek ik opnieuw: spirituele ontwikkeling is doorslaggevend voor loopbaanontwikkeling.

Ik ben meditatielerares in Light Body en heb verschillende online meditatieprogramma’s ontwikkeld.

Mijn jarenlange ervaring en recente inzichten heb ik samengebracht in deze VIP-dag zodat ik je de meest effectieve methodieken, mindsets en meditatievormen kan bieden die je snel helpen om een verruiming door te maken.

Ik bied dit aan omdat ik meer betekenis wil bieden in minder tijd. Ik bied dit aan zodat je een leven krijgt met meer vrijheid, voldoening en waardering.

Dit zeggen mijn klanten

Coaching of VIP-dag?

Neem contact met me op en we bespreken wat voor jou het juiste pad is.