SupervisieSinds mei 2022 volg ik een tweejarige opleiding tot Supervisor van coaches:

The NOBCO Coaching Supervision Programme van Tom Battye Coaching.

Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons vak. Voor deze opleiding is het nodig dat ik ‘vlieguren’ maak als supervisor. Ik zoek daarvoor coaches die supervisie willen op hun werk.

 

Wat is supervisie dan?
Supervisie is een waardevolle manier om je te ontwikkelen als coach. Het is een derde niveau toegevoegd aan de twee niveaus van coach en coachee.  Het gaat over ondersteuning voor je welzijn, je ontwikkeling als coach en hoe je professionele en ethische normen kunt waarborgen.

Supervisie gaat om reflectie op:

  • jezelf als professional;
  • je relatie met je coachee;
  • de interventies die je inzet;
  • de coachee;
  • de context.

Supervisie is een middel om meer licht te werpen op de hoeken en kamers waar je in de waan van de dag geen aandacht aan besteedt. Het stimuleert je vermogen tot reflecteren zodat je meer en meer in het moment van je werk kunt reflecteren op wat er gebeurt in de relatie, op de persoon van de coachee, op wat je zelf als coach ervaart, op wat je aan het doen bent en op de keuzes die je maakt om iets niet te doen.

Als supervisor maak ik bewuste en transparante keuzes in hoe ik met jou, de coach, in gesprek ga. Ik heb de intentie om voor jou een veilige en inspirerende sparringpartner te zijn. Ik bouw een holding space met je. Ik heb de intentie om je denken over je werk te stimuleren.  Als je supervisor zet ik mijn jarenlange ervaring als coach in. En houd ik een focus van het keren van roofbouw, zowel op jezelf, op de mensen die je coacht, als op de planeet.

Mijn specialiteiten als coach zijn hoogsensitiviteit, persoonlijke spiritualiteit en het keren van stress. Mocht je als coach hoogsensitief zijn, werken met hsp-coachees, nieuwsgierig zijn naar spiritualiteit en/of het thema roofbouw belangrijk vinden, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Nu ik nog in opleiding ben kun je als NOBCO-coach bij mij supervisie volgen tegen sterk gereduceerd tarief vanaf € 50 ex btw per uur.

Zoek jij als coach een supervisor voor een supervisietraject van 10 sessies? Neem contact met me op. Bel 0652441314. Of mail me op annemieke@rozemondcoaching.nl. Dan bekijken we wat ik voor je kan betekenen.