meditatieCursusTijdens deze cursus ontwikkel je je versneld naar een lichter leven.

Meer leven vanuit zijn en minder vanuit doen.
Meer leven en werken vanuit je Hart, Ziel en Intuïtie.
Om de creatieve stroom te versterken.
Zodat je via je uitstraling kan bijdragen.

Je leert mediteren met Light body, de parel onder de meditatieopleidingen.

Je ondergaat een uniek proces van versnelde evolutie, transformatie en persoonlijke ontwikkeling waarbij je jezelf leert ervaren zoals je bent voorbij je persoonlijkheid, voorbij je emoties en denken: als licht. Dit licht heeft een verlichtende invloed op je fysieke lichaam, je emoties, je denken en je persoonlijkheid. Met dit licht kun je je omgeving op een subtiele manier beïnvloeden en de mensen om je heen een sfeer van veiligheid bieden, kietelen tot vrolijkheid en inspireren tot hogere inzichten. Je leert een stabiel licht neer te zetten en te houden. Je ontwikkelt je Lichtend Leiderschap.

Toen ik zelf begon aan Awakening your Light Body werd er gezegd dat je er in slechts enkele jaren hetzelfde mee kan bereiken als wat 50 jaar zou kosten met yoga en klassieke meditatie. Ik heb geleerd meer energetisch te werken dan hard te werken. 

Door te werken met de energie van light body leer je stabiel te blijven bij emotionele strubbelingen. Je komt in een staat van zijn waarbij je ziet waar een ander mee worstelt terwijl je tegelijkertijd de energie stromend houdt en erkent dat zowel jijzelf als de ander verbinding hebben met een hogere staat van zijn. Dit nabij zijn bij lijden en tegelijkertijd ervaren dat er meer is dan dat, is een ervaring van mededogen. De emoties die er zijn kunnen zo makkelijker naar een hogere expressie overgaan.

Je leert een landingsbaan te bouwen voor je Ziel zodat je meer contact hebt met haar leiding. Je gaat ontdekken en ervaren waar je Ziel zit. (Waar zit je Ziel?) Zo ontwikkel je authentiek leiderschap vanuit je Ziel.

De manier van leren in deze opleiding helpt je om op te laden en tot rust te komen. Telkens als je een module volgt is het als een retraite voor je. De focus ligt in de eerste plaats op je innerlijke kracht, stroming en gemak. We gaan niet worstelen met oude problemen of ons verdiepen in oude wonden, of proberen fouten in onszelf op te lossen om op die manier ‘perfectie’ te bereiken. Hoewel we oude problemen, verwondingen en fouten niet ontkennen, gaan we uit van het licht in onszelf dat er al is, terwijl we tegelijkertijd een persoon zijn in de wereld.
Voor de groep die start in 2019 werk ik voor tijdens of na de eerste modules met ieder individueel met de Love Method. Een methode om stress en oude patronen blijvend op te lossen. Dit is een uitstekende voorbereiding voor het op een dieper niveau toelaten van je kwaliteiten als Lichtend Leider.

Het ontwaken van je innerlijk licht lichaam kan:

 • je in een proces van versnelde en moeiteloze transformatie brengen,
 • je meer licht, vreugde en levendigheid laten ervaren in je leven,
 • je emotionele souplesse verhogen,
 • je intuïtie en sensitiviteit verhogen,
 • je helpen je eigen energie stabiel te houden ook in een dynamische omgeving,
 • je leren open te blijven in relatie met anderen zonder dat het nodig is om jezelf af te schermen,
 • je helpen een bron van licht te worden voor je omgeving,
 • je bewust maken van de zin van je werk,van jouw bijdrage en levensdoel,
 • je leren om bewust het energieveld in een gezin, team of afdeling te beïnvloeden.

Je leert bijvoorbeeld:

 • Hogere gevoelens meer toe te laten en te dragen zoals geluk, helderheid, waardering, liefde en sereniteit.
 • Transparant en neutraal te zijn voor gevoelens van anderen vanuit hartcontact.
 • Verzet los te laten en te leven vanuit het volgen van kansen en het vergroten van mogelijkheden.
 • Meer helderheid te ervaren in je denken.
 • Stabiel te blijven ook al ervaar je nog zoveel extase en licht.

Je problemen zullen niet verdwijnen als je deze cursus gevolgd hebt. Wel zul je ervaren dat je er makkelijker mee om kunt gaan.

Petramediterend_2Voor wie

Lichtend Leiderschap is bedoeld voor hen die zich daartoe aangetrokken voelen. De cursus is voor fijngevoelige mensen die geestelijk in balans zijn en zichzelf op een plezierige manier verder willen ontwikkelen. Mensen die leiderschap willen nemen in hun leven, een lichtend voorbeeld willen zijn voor anderen en bezield invloed willen nemen.

Ga bij jezelf na of Lichtend Leiderschap past bij jouw verlangens voor je ontwikkeling en of je op deze manier ruimte wil geven aan je eigen groei. Jij bent de enige die hiertoe kan besluiten, die kan voelen hoe belangrijk dit is in je leven en voor wat jij wil bijdragen.

Merk je dat je je hiertoe aangetrokken voelt? Geef je op voor een telefonische afspraak met mij. In overleg bekijken we of dit een goede vervolgstap is in je ontwikkeling. Werken met licht is het mooiste werk wat je kunt doen, het grootste avontuur voor een mens en brengt je de energie van voorspoed.

Ik mediteer met Light Body sinds 1997, begeleid Light Body opleidingen sinds 2003 en ben bij LuminEssence aangesloten als Light Body teacher.

In Lichtend Leiderschap breid ik het beoefenen van de Light Body meditaties uit met:

 • Body Being Work (zachte fysieke oefeningen).
 • Inquiries in tweetallen vanuit de Light Body energieën.
 • Dans om zo de meditaties met ontspanning in te gaan.
 • De klank van mijn stem.
 • Muziek.
 • The Love Method om lijsten van overtuigingen te transformeren.
 • Opdrachten om transformatie teweeg te brengen.
 • Inzicht kaarten van Abraham (Esther Hicks).
 • Schrijfopdrachten om de ervaringen te integreren.
 • Opdrachten om je creatiekracht in te zetten.
 • Een stiltedag om je ervaring van de energieën te verdiepen.

Geef je op door me een mail te sturen: annemieke@rozemondcoaching.nl. Of bel me op 06 5244 1314.

Een man vertelde: ‘Dit gaat veel verder dan meditatie. Ik heb jarenlang gemediteerd en heb deze staten nooit bereikt. In het begin dacht ik dat dit gewoon een efficiënte meditatie techniek is. Nu ik de energieën in diverse situaties heb laten stromen realiseer ik me dat het veel meer is dan dat. Het verandert dat wat je kunt manifesteren en hoe je alles om je heen kunt creëren. Het voelt alsof ik steeds grotere vleugels krijg en me in een steeds hogere realiteit bevind.’

Praktische informatie

Locatie: Samaya. Een prachtig klooster met een rustige kloostertuin, uitstekend vegetarisch eten en een serene atmosfeer.

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht op een groene plek tussen de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil kan zijn. Je treft er een sfeer van lichtheid, ruimte en rust. De tuinen zijn heerlijk om te wandelen. Het eten is zowel bij het ontbijt, lunch als het diner vegetarisch en buitensporig lekker.

Kosten en data

De data voor deel 1 (module 1 en 2): op donderdag 19 tot en met zondag 22 september 2019.

Kosten voor deel 1 waaronder:

 • twee modules of vier dagen retraite,
 • mp3 opnames van alle meditaties,
 • tekstboekjes met informatie,
 • een individuele sessie met Live The Connection (de Love Method) om een lijst met overtuigingen te transformeren, voorafgaand, tijdens of na de retraite).

€ 450 inclusief btw.

Bijkomende kosten voor drie overnachtingen, ontbijt, lunches, toeristenbelasting en diners in Samaya, 1 persoonskamer:

€ 509

De data voor deel 2 van Lichtend Leiderschap, twee keer vier dagen (module 3-6 van Awakening your Light Body) worden vastgesteld in overleg met de groep.

Kosten: € 700 inclusief btw. (€ 350 per module)

verblijf Samaya:  € 509 per keer.

Angelique: “Annemieke is een hele fijne trainer! Ze geeft eigen aanvullingen aan de cursus zoals inzicht-kaarten, muziek, klank, dans, yoga. Ik vond het prettig om op een iets andere manier aan het denken te worden gezet.”

Johan van der Kooij: “De plek ‘Samaya’ deed me aarden, de aandacht van alle medewerkers is voelbaar. De grondhouding van Annemieke: open, helder, makkelijk, liefdevol en warm. De klanken en de muziek van haar prachtige stem zorgden voor extra integratie. De timing en het tempo van de cursus was precies goed. Het delen en uitwisselen van ervaringen na de oefeningen was inzichtgevend. De manier van verkennen van de energieën: open, zonder dogma en innovatief. De chocoladekoekjes waren heerlijk….

Margriet helpt als co-trainer onder andere om de energie van de meditaties te versterken: “Het geeft rust. Ik heb nog meer zin om te leven in vreugde, overvloed, gezondheid, om dingen te doen die voor mij en anderen betekenisvol te zijn. Fijn om Annemiekes creativiteit en aanpak te zien: een combinatie van structuur en speelsheid. De start van de dag met fysieke oefeningen brengt de energie in het moment. Er is ruimte om te delen. Aandacht voor ieders proces.”

Of: Leiderschap vanuit angst of compassie.

En: Leiderschap en mensbeeld.

Lees ook: Evolutie, nages, zelfzorg en zelfliefde.

En tenslotte: Hyper of high?

Individuele coaching

De Awakening your Light Body is individueel te volgen waarbij ik je coach om de meditaties en energieën van de light body te integreren in je dagelijks leven. Elke module (het zijn er zes in totaal) coach ik je gedurende tweeëneenhalf uur. Je krijgt bij elke module de opnames van de 12 meditaties op mp3 thuis gestuurd. Je kan kiezen voor de oorspronkelijke Engelstalige opnames van Orin en DaBen of voor de Nederlandstalige opnames van Pauline Plokhooij. Je gaat in je eigen tempo aan de slag. Als je toe bent aan de volgende module maak  je weer een afspraak. Kosten: € 230 per module inclusief btw, inclusief 12 mp3-opnames, informatieboekje en tweeëneenhalf uur coaching. Tijdens de coaching begeleid ik je in drie van de twaalf meditaties zodat je die life meemaakt. Ook hiervan krijg je een opname op mp3. Meer schriftelijke informatie volgt als je je opgeeft voor een telefonische afspraak met mij.

Vervolg

Als je interesse hebt voor vervolgcursussen na de Awakening your Light Body kun je ook contact met me opnemen. Ik begeleid onder andere:
 • Self-Exciting
 • Verschillende frequencies
 • Peace: Living your Life Purpose

Je kunt deze cursussen alleen volgen als je de Awakening your Light Body hebt gevolgd bij mij of een andere erkende Light Body leraar.

Anita Janssen, Light Body student: “Ik waardeer mezelf en anderen nu meer. Door steeds meer vanuit een hoger bewustzijn te leven, mogen de dingen er veel meer zijn. Het leven is gewoon echt een stuk makkelijker geworden.”