Meer leven vanuit het licht en minder vanuit doen.
Meer leven en werken vanuit je Hart, Ziel en Intuïtie.
Om de creatieve stroom te versterken.
Zodat je via je uitstraling kan bijdragen.

Lichtend leiderschap gaat over je eigen verbinding met je Innerlijk Licht. Van daaruit kun je een lichtend voorbeeld zijn voor anderen. Dat kan bijvoorbeeld als ouder, als coach, als adviseur, als docent, als manager of als kunstenaar.

In deze retraite leer je mediteren met Light Body, de parel onder de meditatieopleidingen. Ik geef deze opleiding zoals die ontwikkeld is door Sanaya Roman en Duane Packer.

Een man vertelde: ‘Dit gaat veel verder dan meditatie. Ik heb jarenlang gemediteerd en heb deze staten nooit bereikt. In het begin dacht ik dat dit gewoon een efficiënte meditatietechniek is. Nu ik de energieën in diverse situaties heb laten stromen realiseer ik me dat het veel meer is dan dat. Het verandert dat wat je kunt manifesteren en hoe je alles om je heen kunt creëren. Het voelt alsof ik steeds grotere vleugels krijg en me in een steeds hogere realiteit bevind.’

9 maart 19.30 – 21 uur begeleid ik online een kosteloze kennismaking met Light Body. Stuur een mail naar annemieke@rozemondcoaching.nl om je op te geven. Graag je naam en telefoonnummer.

Je ondergaat een uniek proces van versnelde evolutie, transformatie en persoonlijke ontwikkeling waarbij je jezelf leert ervaren zoals je bent voorbij je persoonlijkheid, voorbij je emoties en denken: als licht. Dit licht heeft een verlichtende invloed op je fysieke lichaam, je emoties, je denken en je persoonlijkheid.

Met dit licht kun je je omgeving op een subtiele manier beïnvloeden en de mensen om je heen een sfeer van veiligheid bieden, kietelen tot vrolijkheid of inspireren tot hogere inzichten. Je leert een stabiel licht neer te zetten en te houden.

Anita Janssen, Light Body student: “Ik waardeer mezelf en anderen nu meer. Door steeds meer vanuit een hoger bewustzijn te leven, mogen de dingen er veel meer zijn. Het leven is gewoon echt een stuk makkelijker geworden.”

Toen ik zelf begon aan Awakening your Light Body werd er gezegd dat je er in slechts enkele jaren hetzelfde mee kan bereiken als wat 50 jaar zou kosten met yoga en klassieke meditatie. Na jarenlang met yoga en meditatie bezig te zijn geweest voelde Light Body als thuiskomen. De meditaties met begeleidende stem en muziek passen goed bij wat er voor mij werkt. Ik heb door Light Body geleerd meer vanuit een helikopterview te werken dan hard te werken.

Door te werken met de energie van Light Body leer je stabiel te blijven bij emotionele strubbelingen. Je komt in een staat van zijn waarbij je ziet waar een ander mee worstelt terwijl je tegelijkertijd de energie stromend houdt en erkent dat zowel jijzelf als de ander verbinding hebben met een hogere staat van zijn. Dit nabij zijn bij lijden en tegelijkertijd ervaren dat er meer is dan dat, is een ervaring van mededogen. De emoties die er zijn kunnen zo makkelijker naar een hogere expressie overgaan.

Je leert een landingsbaan te bouwen voor je Ziel zodat je meer contact hebt met haar leiding. Je gaat ontdekken en ervaren waar je Ziel zit. (Waar zit je Ziel?) Je ontwikkelt een innerlijk kompas en daarmee zet je, vanuit je Ziel, authentiek leiderschap neer in de buitenwereld.

De manier van leren in deze retraite helpt je om op te laden en tot rust te komen. De focus ligt in de eerste plaats op je innerlijke kracht, stroming en gemak. Hoewel we oude problemen, verwondingen en persoonlijk gedoe niet ontkennen, gaan we uit van het licht als oerbron in onszelf.

Het ontwaken van je light body kan:

 • Je in een proces van versnelde en moeiteloze transformatie brengen,
 • je meer licht, vreugde en levendigheid laten ervaren in je leven,
 • je emotionele souplesse verhogen,
 • je intuïtie en sensitiviteit verhogen,
 • je helpen je eigen energie stabiel te houden ook in een dynamische omgeving,
 • je leren open te blijven in relatie met anderen zonder dat het nodig is om jezelf af te schermen,
 • je helpen een bron van licht te worden voor je omgeving,
 • je bewust maken van de zin van je werk, jouw bijdrage en levensdoel,
 • je leren om bewust het energieveld in een gezin, team of afdeling te beïnvloeden.

Je leert bijvoorbeeld:

 • Hogere gevoelens meer toe te laten en te dragen zoals geluk, helderheid, waardering, liefde en sereniteit.
 • Transparant en neutraal te zijn voor gevoelens van anderen vanuit hartcontact.
 • Verzet los te laten en te leven vanuit het volgen van kansen en het vergroten van mogelijkheden.
 • Meer helderheid te ervaren in je denken.
 • Stabiel te blijven ook al ervaar je nog zoveel extase en licht.

Je problemen zullen niet verdwijnen als je deze cursus gevolgd hebt. Wel zul je ervaren dat je er makkelijker mee om kunt gaan.

Voor wie

Lichtend Leiderschap is bedoeld voor wie die zich daartoe aangetrokken voelt. De cursus is voor (hoog)gevoelige mensen die geestelijk in balans zijn en zichzelf op een plezierige manier verder willen ontwikkelen. Mensen die leiderschap willen nemen in hun leven, een lichtend voorbeeld willen zijn voor anderen en bezield invloed willen nemen.

Neem een moment voor jezelf. Voel bij jezelf of het bij je past.

Merk je dat je je hiertoe aangetrokken voelt? Geef je op voor een telefonische afspraak met mij via mail annemieke@rozemondcoaching.nl of telefoon 0652441314. In overleg bekijken we of dit een goede vervolgstap is in je ontwikkeling.

Werken met licht is het mooiste werk wat je kunt doen, het grootste avontuur voor een mens en brengt je de energie van voorspoed.

Waarom bij Annemieke?

Ik mediteer met Light Body sinds 1997, begeleid Light Body opleidingen sinds 2003 en ben bij LuminEssence aangesloten als Light Body teacher.

In Lichtend Leiderschap breid ik het beoefenen van de Light Body meditaties uit met:

 • Yoga en andere zachte fysieke oefeningen. (Ik ben opgeleid als lerares Raja Yoga)
 • Inquiries in tweetallen vanuit de Light Body energieën.
 • Dans om zo de meditaties met ontspanning in te gaan.
 • De klank van mijn stem.
 • Muziek.
 • Opdrachten om transformatie teweeg te brengen.
 • Schrijfopdrachten om de ervaringen te integreren.

Angelique: “Annemieke is een hele fijne trainer! Ze geeft eigen aanvullingen aan de cursus zoals inzicht-kaarten, muziek, klank, dans, yoga. Ik vond het prettig om op een iets andere manier aan het denken te worden gezet.”

Margriet: Fijn om Annemiekes creativiteit en aanpak te zien: een combinatie van structuur en speelsheid. De start van de dag met fysieke oefeningen brengt de energie in het moment. Er is ruimte om te delen. Aandacht voor ieders proces.

Johan van der Kooij: De grondhouding van Annemieke: open, helder, makkelijk, liefdevol en warm. De klanken en de muziek van haar prachtige stem zorgden voor extra integratie. De timing en het tempo van de cursus was precies goed. Het delen en uitwisselen van ervaringen na de oefeningen was inzicht gevend. De manier van verkennen van de energieën: open, zonder dogma en innovatief. 

Hoe geef ik me op?

Geef je op door me een mail te sturen: annemieke@rozemondcoaching.nl. Of bel me op 06 5244 1314.

Praktische informatie

Locatie: Boerderij de Muetstege in Lochem.

Data voor deel 1 Innerlijk Kompas (module 1 en 2): Vrijdagavond 25 augustus vanaf 18 uur tot maandag 28 augustus 16 uur.

De data voor deel 2 en 3  van Lichtend Leiderschap, twee keer vier dagen (module 3-6 van Awakening your Light Body) worden vastgesteld in overleg met de groep.

Zaterdag- en zondagmiddag is er geen ingevuld programma. Je kunt dan in de tuin gaan luieren, wandelen en genieten van het landelijke gebied of een extra dutje doen.

Kosten voor deel 1 waaronder:

 • twee modules in vier dagen retraite,
 • mp3 opnames van 12 meditaties,
 • twee werkboekjes over Light Body,
 • drie overnachtingen op een eigen kamer
 • ontbijt, lunches en avondeten.

€ 819 inclusief btw. Hiervan is de helft voor verblijf.

Aantal deelnemers: Tussen de 6 en 8

Margriet helpt als co-trainer geregeld om de energie van de meditaties te versterken: Het geeft rust. Ik heb nog meer zin om te leven in vreugde, overvloed, gezondheid, om dingen te doen die voor mij en anderen betekenisvol te zijn.

Annuleringsregeling
Binnen 6 weken voor aanvang van de retraite betaal je 25% van de totale kosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Proeven

Geregeld begeleid ik online avonden met Light Body. Dan kun je proeven hoe de reizen van de Light Body voor je uitpakken. 9 maart is de volgende van 19.30 tot 21 uur. Je kunt kosteloos meedoen. Stuur me een mail om je op te geven. Graag je naam en telefoonnummer.

 

Lees dit blog: Hard werken of energetisch werken. En: Teveel doen, te weinig zijn.  En ook: Je groeit niet alleen door vaardigheden te leren. Of: Leiderschap vanuit angst of compassie.

En: Leiderschap en mensbeeld. Lees ook: Evolutie, nages, zelfzorg en zelfliefde. En tenslotte: Hyper of high?