Denk je dat je stress moet vermijden om op te knappen? Dat is maar deels waar. Stress kun je oplossen! Je kunt jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten.

Hoe je dat doet leer ik je in de Workshop Ontstressen.

Ik ga je een methode leren waar je je hele leven plezier van zult hebben. Een verbindingsproces voor je brein, waardoor je op elk moment dat jij het nodig hebt stress kunt opheffen.

Als je je verlamd voelt tijdens een vergadering, kun je dat doorbreken.

Als je merkt dat je met je oordeel en je gedrag je relaties verzuurt, kun je daar direct iets aan doen.

Als je merkt dat je piekert, trek je deze methode uit de kast.

  • Ik zal demonstraties geven van het verbindingsproces: Het ABC van Ontstressen.
  • Je leert te werken met spiertesten zodat je kunt checken bij je onderbewuste of de stress opgeheven is.
  • Je gaat het ABC van Ontstressen op jezelf toepassen in de groep zonder dat iemand hoeft te weten welke stress je aan het opheffen bent.
  • Je leert het ABC van Ontstressen toepassen op anderen zodat je het als coach kan gebruiken.
  • Je krijgt een heleboel kennis mee over het brein en het onderbewuste zodat je begrijpt hoeveel impact dit eenvoudige verbindingsproces heeft.

Op woensdag 6 november in het Witte Kerkje in Lunteren van 10 tot 17 uur.

Kosten: € 89 per persoon. Inclusief btw

Deze workshop is een onderdeel van Live The Connection: Een geheel aan verbindingsprocessen waarmee je stress oplost, je relaties verbetert en (lijsten van) overtuigingen transformeert.

Geef je op door me een mail te sturen: annemieke@rozemondcoaching.nl.

Hier kun je mijn blog lezen hoe ik eenvoudig stress bij mezelf oploste.

Hier hoe ik mijn eigen incompetentie doorbrak.

Hier kun je mijn blog lezen ‘Snelle persoonlijke ontwikkeling’.

En nog een blog over deze methode: Voorbeelden van stress.

Vooruit dan maar, nog eentje: ‘Slapen moet lukken, anders herstel ik niet.’

Vlak na het volgen van de workshop kreeg ik last van een ontstoken slijmbeurs in mijn schouder waardoor ik veel pijn had. Ik gebruikte de methode van ontstressen om de pijn te kunnen verdragen, met de situatie om te kunnen gaan en te accepteren zonder in paniek te raken. Ook ben ik gaan onderzoeken welke overtuigingen met deze terugkerende klachten te maken kunnen hebben. Na 1 week kwam ik terug bij mijn fysiotherapeut. Hij was positief verrast over mijn goede vooruitgang en gaf aan dat hij een dergelijke vooruitgang in 1 week tijd niet verwacht had. 

Deze workshop is ontwikkeld door Marina Riemslagh, Grondlegger en teacher van Live The Connection. Je kunt op de website van Live The Connection met achterlating van je naam en e-mailadres gratis video’s bekijken met uitleg over het ABC van ontstressen. Mocht je je willen opgeven voor de Kernmodule van Live The Connection, dan kan ik zorgen voor een kortingsbon.