Ervaringen van deelnemers

 
Annet, Trainer bij NS Opleidingen en Mindfulnesstrainer:
 
'Het meditatieprogramma bracht me vooral verdieping in mijn meditaties. Het programma is mooi opgebouwd en gaat steeds een stapje verder. Na drie weken begon ik er naar uit te kijken. Ik kon ervan genieten. Het effect wat het bracht duurde lang. Voor mij sluit het mooi aan bij mindfulness,
 
Ik vind het fijn om te mediteren, het brengt me rust. Ik kon me bijvoorbeeld laten leiden door gepieker, daar kon ik lang mee bezig zijn. Nu kan ik meer zijn met het gepieker en kan dingen rustiger benaderen. Het vergt een patroonverandering, discipline of misschien beter gezegd toewijding. Je kunt tenslotte ook niet piano leren spelen uit een boek of leren fietsen door een tv-programma.'

 
Femke Wessels, Scheidingscoach:
 
‘Jouw meditaties vind ik heel fijn om te volgen. Je hebt een prettige stem en deze vorm van meditatie heeft mijn voorkeur. Op mijn smartphone heb ik ze altijd bij de hand. Zo kan ik in mijn drukke baan toch tijd en de rust voor mezelf creëren.’
 
Annette Linden van Lindenlink:
 
'Al na drie weken merk ik dat het me rust heeft gebracht. Het heeft effect op hoe ik trainingen geef en ik gebruik onderdelen uit de meditaties voor de groepen die ik begeleid. Mijn trainingen worden rustiger en effectiever en ik merk dat de vrouwen die ik train naar die rust uitkijken als ze weer komen. Het is een waardevolle investering in mijn professionele ontwikkeling.' Annette Linden is sociaal psychologe en zet haar wetenschappelijke kennis in voor het oplossen en voorkomen van sociaal-maatschappelijke kwesties zoals radicalisering

Online Meditatieprogramma in 8 stappen

onlineMed

Dit programma heeft een nieuwe naam: Veerkracht vanuit Innerlijke Rust.

Het programma is bedoeld voor inhoudelijke professionals.

Er gebeurt veel in de hersenen tijdens het mediteren:

 • Het creëert een helder hoofd waarmee je je werk beter kan overzien.
 • Je gaat beter slapen waardoor je meer energie overhoudt voor andere zaken.
 • Je gaat effectiever en efficiënter werken.
 • Je ziet je prioriteiten beter en neemt makkelijker beslissingen.
 • Je kan meer mildheid gaan ontwikkelen naar jezelf en anderen.
 • Je zintuigen gaan op een intensere manier de werkelijkheid ervaren.
 • Je komt makkelijker in een hoger bewustzijn, van waaruit je makkelijker je werk doet.

Ook op communicatief gebied kan het je veel opleveren:

Je manier van samenwerken verandert.
Door te mediteren verandert je primaire relatie: die met jezelf. Je leert jezelf te relativeren en wordt milder met jezelf. Als je deze primaire relatie hebt veranderd, verandert je relatie met je omgeving, met anderen. Je leert betrokken te zijn en toch word je minder geraakt door gedoe. Daardoor kun je veel makkelijker samenwerken en betere resultaten bereiken.

Jouw manier van zijn wordt aanstekelijk voor anderen.
Dat werkt inspirerend. In je eentje kun je geen topresultaten bereiken. Daarvoor heb je anderen nodig. Of het nu je medewerkers zijn, je collega’s of je leveranciers. En je wilt graag dat die het beste geven wat ze te bieden hebben. Dat gaat gewoon makkelijker als jij een uitnodigende en rustige uitstraling hebt.

Meditatiebeoefening vergt toewijding en herhaling.
En dat hoeft niet vervelend te zijn. In het online meditatieprogramma Topresultaten met Innerlijke Rust ga je drie keer per week een begeleide meditatie doen met prachtige muziek. Je werkt aan de belangrijkste persoon in je leven: Jij zelf. En door aan je eigen ontwikkeling te werken verandert de wereld om je heen. Je doet dit zeven weken lang. De kans is groot dat het je dan zo vertrouwd afgaat dat je blijft mediteren.

Het programma helpt je om je houding van binnenuit te veranderen.
En als je houding verandert, kan je gedrag makkelijk veranderen, zijn bepaalde vaardigheden vanzelfsprekend en zie je de wereld anders.

Voor wie is het bedoeld?
Voor ambitieuze professionals, ondernemers, managers en kenniswerkers. Voor hen die een diep verlangen hebben om bij te dragen via hun werk op een zinvolle manier.

Wat is jouw commitment?
Belangrijk is dat je bereid bent om de komende acht weken elke week tijd te maken voor drie meditaties van ongeveer 20 minuten zodat je echt meer innerlijke rust ontwikkelt.

Voordelen van dit programma:

 • Je doet het op momenten dat het jou uitkomt.
 • Je kunt gaan ervaren hoe prettig mediteren kan zijn.
 • Bij herhaling versterkt het mediteren je concentratie- en leervermogen.
 • Het helpt voorkomen dat je overspannen of burn-out raakt.
 • Je kan merken dat je makkelijker samenwerkt met anderen.
 • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op een effectieve manier.
 • Je wordt herinnerd aan iets wat wezenlijk is voor het bereiken van resultaten: Tijd nemen voor rust.

Het programma omvat het volgende:

  • Elke week, acht weken lang, ontvang je een e-mail in je mailbox met drie meditatieopnames van 20-30 minuten.
  • 24 mp3-sessies waarin je word meegenomen in meditatie.
  • In totaal meer dan 8 uur meditatieopnames
  • Op veel van de opnames staat muziek die je hersengolven helpt harmoniseren.
  • In de stappen vind je uitleg over hoe te mediteren. Dus als je weinig of geen ervaring hebt met meditatie kun je dit programma ook makkelijk volgen.
  • In elke stap vind je uitleg over de meditaties die je ontvangt.
  • In elke stap vind je adviezen over hoe het mediteren te integreren in je leven.

Je kunt dit programma qua hoeveelheid meditaties vergelijken met een meditatieretraite van vier dagen.  Je kunt de opnames zo vaak herhalen als je wilt.

Prijs: € 147 inclusief btw.

Meld je aan door me een mail te sturen annemieke@rozemondcoaching.nl, dan ontvang je de eerste stap van het programma. Als het je bevalt, kun je betalen en ga je door naar stap 2.

Na elke stap van de acht stappen, stuur je me een mail voor de volgende stap. In elke mail kun je me vragen stellen, successen delen en aangeven waar je hulp nodig hebt. Ik geef mijn coachende reactie via de mail, samen met de volgende stap in het programma.