profCoaches <h2>Breng je cliënten effectief van klacht naar bezieling.</h2>
Ben je een ervaren coach? Zoek je verdieping in je werk als coach?
Wil je je cliënten direct begeleiden van klacht naar bezieling? Gun je je cliënten diepgaande transformatie en groei? Wil je een gestructureerde methode waarmee je klachten snel kunt oplossen bij je cliënten? Wil je werken op zielsniveau met je cliënten? Lees dan verder. Want met deze methode kan dat allemaal!
Kerntransformatie is een krachtig proces, gericht op het transformeren van innerlijke delen, patronen of ‘subpersoonlijkheden’ van mensen, waarbij ze via een eenvoudig, gestructureerd proces innerlijke toestanden bereiken van bijvoorbeeld vrede, zijn of eenheid.
In deze training maak je kennis met Kerntransformatie als proces voor persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van klachten van je cliënten. En je gaat oefenen met de toepassing van deze methode als coach.
Misschien ken je het werken met subpersonen uit NLP of Voice Dialogue. Wat voorbeelden:

<ul>
<li>Een deel dat alles perfect wil doen, de perfectionist.</li>
<li>    Een deel dat erg onzeker is, het kwetsbare kind.</li>
<li>    Of een deel dat makkelijk geïrriteerd raakt, de ruziezoeker.</li>
</ul>

Je legt als coach/ begeleider een verbinding tussen een innerlijk deel (of delen) en je innerlijke zijn, een ziels- of zijnsdimensie zoals vrede, eenheid, licht. Dit doe je door een bepaalde manier van vragen stellen en het werken met acceptatie en waardering. Innerlijke delen komen daardoor op een hoger niveau waardoor je cliënten zich beter, evenwichtiger of energieker gaan voelen.
Als je er vaardig in wordt, kun je in korte tijd een lastige emotionele reactie bij je cliënt helpen doorbreken. Het proces kan teweeg brengen dat cliënten belemmerende overtuigingen transformeren. Zoals:

<ul>
<li>‘Ik moet mijn werk voor 120 % goed doen’ en faalangst.</li>
<li>    ‘Ik stel niet veel voor’ en zichzelf klein houden.</li>
<li>    ‘De wereld moet zijn zoals ik wil dat ie is’ en boos zijn als dat niet zo lijkt te zijn.</li>
</ul>

Dit kan transformeren naar:

<ul>
<li>‘Ik doe mijn best en dat is genoeg’ en innerlijke rust.</li>
<li>    ‘Ik mag er zijn zoals ik ben’ en liefde.</li>
<li>    ‘De wereld is zoals zij is, en ik kan kijken hoe ik daarmee om  wil gaan‘ en helderheid.</li>
</ul>

Ervaring die je eerder hebt opgedaan met focussen op gevoel, visualisaties, geleide meditaties en het transformeren van overtuigingen (RET) bieden je basiscompetenties voor het begeleiden van dit proces.
Effect

Cliënten beschrijven een kerntransformatie als een ervaring die diepe indruk maakt. Als het proces compleet is ervaren cliënten bijna altijd een blijvende verbetering in gedrag, overtuiging of gevoel zonder daar nog moeite voor te hoeven doen. Daarnaast geeft de methode ruimte aan leerprocessen als acceptatie, waardering en het ervaren van hogere (Zijns-) kwaliteiten. Kerntransformatie kan effect hebben op fysieke, mentale en emotionele processen.
Hoe werkt het?

Globaal kunnen we de volgende vier fases onderscheiden in het kerntransformatieproces:
Erkenning van de innerlijke stem of het gevoel
Dialoog met het innerlijk deel
Bereiken van de kerntoestand
Integratie en transformatie
Werkwijze tijdens de training.

potretEr zijn demonstraties van de trainer met de methode en je krijgt veel gelegenheid om zelf te oefenen.
Aantal deelnemers: maximaal 15
Trainers: Annemieke Rozemond en Margriet Schut.
Data en tijden: 29 en 30 november 2013.
Locatie: Witte kerkje in Lunteren.
Kosten: € 447 exclusief btw. Inclusief boek van Conirae Andreas ‘Kerntransformatie’ en inclusief werkboek Kerntransformatie met opdrachten en inzichten om het proces toe te passen.
Annuleren: Annuleren kan kosteloos tot veertien dagen voor aanvang van de workshop, daarna is de afgesproken betaling verschuldigd.
Margriet Schut is adviseur en coach bij Kessels & Smit, The Learning Company. Zij begeleidt professionals, leidinggevenden en teams in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt mensen te leven vanuit passie en talenten. Zij werkt vanuit een waarderend perspectief en een systemisch denkkader.

Wil je je cliënten eenvoudig en diepgaander coachen in blijvende transformatie?

Schrijf je in

Lang aritkel Ervaringen van een coach met kerntransformatie.

Bekijk PDF
Kort Artikel Leren in Ontwikkeling
Bekijk PDF

Wil je geregeld een gratis meditatie ontvangen en op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief