Training kerntransformatie voor coaches

Training-KerntransformatieBen je een ervaren coach? Zoek je verdieping in je werk als coach?
Wil je je cliënten direct begeleiden van klacht naar bezieling? Gun je je cliënten diepgaande transformatie en groei? Wil je een gestructureerde methode waarmee je klachten snel kunt oplossen bij je cliënten? Wil je werken op zielsniveau met je cliënten? Lees dan verder. Want met deze methode kan dat allemaal!
Kerntransformatie is een krachtig voelend proces, gericht op het transformeren van innerlijke delen, patronen of ‘subpersoonlijkheden’ van mensen, waarbij ze via een eenvoudig, gestructureerd proces innerlijke toestanden bereiken van bijvoorbeeld vrede, zijn of eenheid.
In deze training maak je kennis met Kerntransformatie als proces voor persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van klachten van je cliënten. En je gaat oefenen met de toepassing van deze methode als coach.

Schrijf je in

Op aanvraag.

Begeleiding: Annemieke Rozemond en Margriet Schut.

Investering: € 447 excl btw inclusief lunch, werkboek en boek van Tamara en Conirae Andreas.

Deze training is een onderdeel van de opleiding tot Bezielingscoach bij Adriaan Hoogendijk.

 

 

Meditatieve werkvormen in coaching

meditatieveWerkvormIn de zeventien jaar dat ik cliënten coach begin ik het coachingsgesprek meestal met een ontspannings- of concentratieoefening. Ik ontdekte dat de kwaliteit van mijn gesprekken beter was als ik cliënten zo hielp ‘aan te landen’ in coaching:

  • Het brengt cliënten in een andere staat van zijn,
  • minder mentaal,
  • meer in contact met gevoel
  • en eigen hart.
  • Daardoor komen er makkelijker nieuwe inzichten boven
  • en kunnen cliënten met meer mildheid naar zichzelf kijken.
  • Ik hoef zelf als coach minder te werken en kan meer laten ontstaan.

 

Ik gun het iedere coach om een cliënt te begeleiden naar meer diepte in zijn of haar ervaring. Zo voeg je veel waarde toe. In deze training leer ik je oefeningen die de cliënt helpen om naar binnen te gaan. Je cliënt komt zo tot een nieuwe relatie met zichzelf. Ook voor jezelf als coach is het belangrijk dat je je eigen ervaring kan verdiepen door te werken met concentratie, ontspanning en meditatie. Zo ontstaat er een extra dimensie in het leren van je cliënt (en ook in je eigen leren).

In deze training leer jij als coach om een aantal ontspannings- en concentratieoefeningen toe te passen die het effect kunnen hebben dat het vervolg van het coachinggesprek makkelijker gaat: mensen gaan vanuit een ander perspectief praten en zijn meer ontspannen en voelend in plaats van mentaal en druk.

De oefeningen zijn eenvoudig toe te passen en hebben (bewezen) diepgaande effecten. Ze komen uit verschillende tradities en benaderingen. Je leert welke oefeningen bij welk soort problematiek van cliënten goede effecten kunnen hebben. Je leert de drempel te overwinnen om met dit soort oefeningen te werken in je coachingsgesprekken.

De opzet tijdens de twee dagen is dat je de oefeningen en meditaties ondergaat en deels zelf toepast met een ander groepslid, zodat je vertrouwd raakt met het introduceren en begeleiden van de oefeningen. Je ontvangt de meeste oefeningen op mp3 achteraf thuis, zodat je ze makkelijk voor jezelf kunt herhalen. Als je wilt kun je dergelijke mp3 opnames doorverkopen aan je cliënten, zodat ook zij de oefeningen thuis kunnen herhalen.

Deze training is bedoeld voor coaches met ervaring.

Wat ik je te bieden heb: Ik heb gedurende de afgelopen zeventien jaar met zeer uiteenlopende doelgroepen ervaring opgedaan in het werken met dit soort oefeningen. Van conducteurs en hun leidinggevende in groepen, tot ervaren coaches die zich willen ontwikkelen in meditatie. Ik heb retraites verzorgd voor groepen uit bedrijven waarin we werkten met meditatie. Ik werk sinds 2004 als meditatielerares (sinds 2004) in een specifieke methode: Awakening your Light Body. Ik ben opgeleid tot yoga docent.

Prijs: € 297 inclusief btw. Het bedrag is inclusief opnames van de meditaties op mp3 zodat je de meditaties thuis kunt herhalen.

Schrijf je in

Data: 24 en 25 mei 2013. In Lunteren.

 

Ik heb een artikel geschreven ‘De waarde van meditatieve werkvormen’ voor het Tijdschrift voor Coaching.

Dat kun je hier downloaden.