transformatieProgVan burn-out naar bezieling

Van verdichting naar verlichting

Ik coach je om los te komen van drama en probleemgericht denken naar een leven vanuit bezieling. Leven vanuit inspiratie die er door jou heen geleefd wil worden, wat de omstandigheden op je werk ook zijn.

Het lijkt erop dat er twee manieren zijn waarop je kunt leven. Vanuit verdichting, een negatieve spiraal, zwaarte, frustratie, onvrede en verzet of vanuit acceptatie, waardering, inspiratie, intuïtie, licht, vreugde, overvloed, verbinding, bezieling en vrede in een opwaartse spiraal van leven.

IMG_0018

Dit individueel gerichte programma helpt je om die opwaartse spiraal te vinden: Van verdichting naar verlichting. Via dit programma creëer je ruimte en rust voor jezelf om die verlichting te realiseren. Hindernissen die je al langer tegenhouden om te floreren in je werk kunnen worden opgelost of een begin van een oplossing vinden.

Want je kunt:

 • Meer leven vanuit je hart.
 • Meer gaan houden van het werk dat je doet
 • Meer gaan houden van de mensen waarmee je dat werk doet.
 • Bezielder en bezielend werken.

Aanpak:

 1. Tijdens een intakegesprek van een uur, bespreken we waar je verlichting in wilt brengen en wat je wilt bereiken met de coaching. Dit gesprek kan life plaatsvinden, aan de telefoon of via skype. Ik ga alleen met je aan de slag na de intake als er voldoende zicht is om jou  een werkelijke transformatie door te laten maken voor je werk.
 2. Een serie coachgesprekken Chronische Stress Reversal, startend met de CSR vragenlijst om je energie niveau in beeld te brengen.
 3. Een meditatieprogramma’ dat bij jou past, boeken en opdrachten.
 4. Live The Connection, een methodiek om te ontstressen en oude programma’s te transformeren.
 5. MotivatieAnalyse om te onderzoeken wat je bezield, wat je van nature motiveert.
 6. Begeleiding bij Job Crafting of vinden van passend werk.
 7. Nagesprek. Na drie tot vier weken hebben we een gesprek van een uur, life, via skype of aan de telefoon, waarin we terugblikken en bespreken wat het programma je gebracht heeft.
  Bel 0652441314 of mail annemieke@rozemondcoaching.nl om jouw mogelijkheden met dit complete programma te bespreken.

Wat ik bied is geen vervanging van advies of behandeling door een arts, gespecialiseerde therapeut, psychiater of jurist. Mochten jij of ik iets vermoeden dat niet onder mijn deskundigheid valt, dan zal ik je doorverwijzen naar een deskundige en met je overleggen over de gevolgen daarvan.