Rozemond Coaching werkt samen met anderen en kan de volgende sites aanbevelen:
Ik ben of was aangesloten bij:
www.coachnetwerk.nl :CoachNetwerk is een professioneel en landelijk opererend netwerk van geaccrediteerde coaches. CoachNetwerk is een gesprekspartner van de grote bedrijven en organisaties in Nederland op het gebied van coaching, en levert eenduidige contracten en kwaliteit. Ik ben aangesloten bij CoachNetwerk.
www.nobco.nl. Site van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches waar ik geregistreerd sta als coach.
www.csrcentrum.nl:. Site van CSR Centrum waar ik geregistreerd CSR coach ben. CSR staat voor Chronische Stress Reversal. Ik werk onder andere met de CSR diagnostiek en methode bij begeleiding naar herstel in geval van burnout of overspannenheid.
Adriaan Hoogendijk geeft een opleiding tot bezielingscoach. Hierin verzorg ik een onderdeel kerntransformatie.
www.luminessence.com. Sanaya Roman en Duane Packer hebben Light Body ontwikkeld. Ik ben bij LuminEssence aangesloten als Light Body leraar.
www.lightbody.nl.Nederlandse site voor Light Body activiteiten.
www.alba-academie.nl: De Alba-academie biedt een één-jarige avondopleiding tot BeroepsCoach op verschillende locaties in Nederland. Post-HBO-niveau. Ik heb vier jaar als docent voor de Alba-academie gewerkt.
www.aamet.org. Bij deze organisatie ben ik gecertificeerd EFT coach level 1 en 2.

De volgende sites kan ik aanbevelen:
www.kessels-smit.com. Voor Margriet Schut van Kessels & Smit begeleid ik regelmatig groepen mensen in en management developmtenprogramma met meditatie.
www.studiomattias.nl van Aliena Verhoef en anderen. Vanuit Studio Mattias organiseert zij activiteiten op het gebied van scholing, bijscholing en supervisie op basis van creativiteit. Zowel ‘handige’ creativiteit als het gebruik van de verbeelding in (geleide) meditatie en visualisatie.
www.karindegalan.nl van Karin de Galan. Karin is goed in het trainen van trainers.
www.marjavanoosterom.nl.  Marja werkt met licht, bewustzijn en natuurlijk genezen. Zij is hoofddocente van de opleiding NOER. Deze opleiding is gericht op zelfontwikkeling en op leren op natuurlijke wijze genezen en helen.
www.biodanza-hilversum.nl van Monique Zonland. Biodanza is een prachtige manier om via dans en contact met anderen te werken aan persoonlijke ontwikkeling.
www.eqlibre.nl Yvonne Toeset van EQlibre is een uitstekend coach en kan goed mensen helpen af te komen van emotionele belemmeringen. Yvonne geeft trainingen in EFT (Emotional Freedom Technique) en ook dat doet ze zeer deskundig zoals ik uit ervaring weet.
www.abc-van-meditatie.nl. Medtitatie, mediteren en cursussen bij ABC-van-meditatie.nl. De officiele ABC van Meditatie site met veel meditatie info, meditatie technieken, produkten, cursussen, reizen en gezondheid reizen
www.soulwork.nl, Zoekpagina voor spirituele therapie.
www.sirion.nu. PaulinePlokhooij is Light Body lerares en verzorgt ook opleidingen tot Light Bodyleraar.
www.leren-creeren.nl van Marion Hoefggen. Marion werkt met waarderend onderzoek, geeft leertrajecten in adviesvaardigheden, en trainingen oplossingsgericht werken met ouders in Onderwijs en Jeugdzorg. Wij hebben elkaar leren kennen in een zelfgeorganiseerde intervisiegroep.