meditatieveWerkvorm

Meditatie is een belangrijke manier om je energie te verhogen. Als je op een bewuste manier wilt bijdragen aan een lichter leven, sluit dan aan bij deze meditatieworkshops.

Op zaterdag 14 december 2019 is er weer los een te volgen meditatiedag.

Het thema is: Roofbouw keren.

Op het programma van staan:

  • Verschillende begeleide meditaties met muziek en klank van mijn stem,
  • Uitwisselen van ervaringen en inzichten,
  • Dansen,
  • Samen eten tijdens de lunch.

Bijdrage: € 30 inclusief btw. Je ontvangt een factuur als je erom vraagt.

Lunch: We vragen iedereen iets eenvoudigs mee te nemen voor de lunch, gewoon wat je zelf lekker vindt en wat we met elkaar kunnen delen.  Iets waar je energie van toeneemt en je geen energiedip van krijgt. Neem niet meer dan de portie die je normaal zelf nodig hebt. Drinken is aanwezig.

Geef je op door een e-mail te sturen naar annemieke@rozemondcoaching.nl. Als ik je gegevens nog niet heb, geef je naam en telefoonnummer.

Locatie: Het Witte kerkje in Lunteren. Routebeschrijving. Tijden: 10-17 uur.

kerkje-npb-lunteren-9

transformatieProg

Meditatie is geen trance, het haalt je uit de trance van je vernauwde manier van perceptie. Het helpt je de werkelijkheid te zien zoals die is. Het helpt je de werkelijkheid te accepteren zoals die is. En uiteindelijk ontkom je er niet aan om de werkelijkheid lief te hebben zoals die is. 

Mediteren is niet alleen effectief om meer rust te creëren voor jezelf. Het is een verfijnde manier om aan je eigen ontwikkeling te werken. Door te leren mediteren op je hart verbeter je de relatie met jezelf en met anderen. En als je geregeld mediteert kun je makkelijker je perspectief verruimen als je vastloopt in je werk. Ik nodig je uit om mediteren te zien als een belangrijk leermiddel voor je eigen ontwikkeling. Je groeit niet alleen door vaardigheden te leren.