meditatieveWerkvorm

Meditatie is een belangrijke manier om je energie te verhogen. Als je op een bewuste manier wilt bijdragen aan een lichter leven, sluit dan aan.

Op zaterdag 19 december 2020 is er een meditatiedag.

Het thema maak ik nog bekend.

Op het programma:

  • Verschillende begeleide meditaties met muziek en klank van mijn stem,
  • Uitwisselen van ervaringen en inzichten,
  • Dansen,
  • Inquiry’s,
  • Samen eten tijdens de lunch.

Bijdrage: € 30 inclusief btw. Je ontvangt een factuur als je erom vraagt.

Lunch: We vragen iedereen iets eenvoudigs mee te nemen voor de lunch, gewoon wat je zelf lekker vindt en wat we met elkaar kunnen delen.  Iets waar je energie van toeneemt en je geen energiedip van krijgt. Neem niet meer dan de portie die je normaal zelf nodig hebt. Drinken is aanwezig.

Geef je op door een e-mail te sturen naar annemieke@rozemondcoaching.nl. Als ik je gegevens nog niet heb, geef je naam en telefoonnummer.

Locatie: Het Witte kerkje in Lunteren. Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Tien minuten lopen van station Lunteren. Tijden: 10-17 uur.

 

Het lijkt erop dat ik me terug trek uit de wereld als ik mediteer. Dat navelstaren draagt toch niets bij? Om roofbouw te keren moeten we iets doen! De urgentie is hoog.

Als we willen bijdragen aan een bloeiende, florerende toekomst, en we doen dat vanuit stress en angst, creëren we meer stress en angst. 

Als we ons verbinden met innerlijke rust en harmonie, terwijl we erkennen wat er speelt, kunnen we die harmonie realiseren in ons leven. 

Dus ja, roofbouw keren begint door te mediteren.