meditatieveWerkvorm

Meditatie is een belangrijke manier om je energie te verhogen. Als je op een bewuste manier lichter wilt leven, sluit dan aan.

Op zaterdag 19 december 2020 leid ik een mastermeditatiedag. Een masterclas in meditatie met een superinteressant onderwerp: Tijd.

Het thema: ‘Word een tijdscreator.’ Je leert het geheim van meester worden van je tijd.

Kom jij ook zo vaak tijd tekort? Heb je het gevoel dat je te hard moet werken? Verlies je je vaak in alles wat je nog moet doen? Voel je je overweldigd door alle projecten die je op je hebt genomen?

Tijdens deze dag onderzoek je hoe jouw overtuigingen rond het concept ‘Tijd’ hierin een rol spelen. Je gaat die transformeren zodat je je vrij gaat voelen in je tijd. Je wordt een stuk effectiever.

Met deze kennis overstijg je het denken in planningen en planningssystemen. Het geeft je speelruimte en maakt je leven enorm lichter.

Op het programma:

  • Verschillende begeleide meditaties met muziek en klank van mijn stem,
  • Inquiry’s om je innerlijke overtuigingen rond tijd te ontdekken,
  • Een methodiek om een lijst van overtuigingen te transformeren,
  • Dansen,
  • Samen eten tijdens de lunch.

Wat ik je niet ga leren is om volgens een bepaald planningssysteem te werken.

Bijdrage: € 97 inclusief btw als je je opgeeft voor 1 oktober. Daarna gaat de prijs omhoog. Je ontvangt een factuur als je erom vraagt. Als je iemand meeneemt, betaal je ieder de helft van de prijs. Je ontvangt achteraf de opnames van de meditaties op mp3.

Lunch: Ieder neemt iets eenvoudigs mee voor de lunch. Gewoon wat je zelf lekker vindt en wat we met elkaar kunnen delen.  Iets waar je energie van toeneemt en je geen energiedip van krijgt. Neem niet meer dan de portie die je normaal zelf nodig hebt. Drinken is aanwezig.

Geef je op door een e-mail te sturen naar annemieke@rozemondcoaching.nl. Als ik je gegevens nog niet heb, geef je naam en telefoonnummer.

Locatie: Het Witte kerkje in Lunteren. Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Tien minuten lopen van station Lunteren. Tijden: 10-17 uur.

Maak tijd om tijd te leren maken.

Het lijkt erop dat ik me terug trek uit de wereld als ik mediteer. Dat navelstaren draagt toch niets bij? Om roofbouw te keren moeten we iets doen! De urgentie is hoog.

Als we willen bijdragen aan een bloeiende, florerende toekomst, en we doen dat vanuit stress en angst, creëren we meer stress en angst. 

Als we ons verbinden met innerlijke rust en harmonie, terwijl we erkennen wat er speelt, kunnen we die harmonie realiseren in ons leven. 

Dus ja, roofbouw keren begint door te mediteren.