meditatieveWerkvorm

Meditatie is een belangrijke manier om je energie te verhogen. Als je op een bewuste manier lichter wilt leven, maak dan van mediteren een gewoonte.

Tijdens meditatiecoaching gaat het er niet zozeer om dat je leert mediteren, maar dat je aan je ontwikkeling werkt via meditatie. Dat je meditatie bewust in leert zetten als instrument voor je transformatie en creatie van een lichter leven.

Om te beginnen is het belangrijk om in contact te komen met je verlangen naar meditatie. Dat geeft ‘trekkracht’ of een natuurlijke motivatie om het geregeld te gaan doen. Maar misschien weet je nog niet wat het je kan geven? Dan kun je beginnen met je nieuwsgierigheid: Wat kan het jou brengen.

Een voorbeeld van een thema dat je kunt oppakken tijdens meditatiecoaching:

‘Word een tijdscreator.’ Je leert het geheim van meester worden van je tijd.

Kom jij vaak tijd tekort? Heb je het gevoel dat je te hard moet werken? Verlies je je vaak in alles wat je nog moet doen? Voel je je overweldigd door alle projecten die je op je hebt genomen?

Tijdens meditatiecoaching onderzoek je hoe jouw overtuigingen (je gedachten en gevoelens) rond het concept ‘Tijd’ hierin een rol spelen. Je gaat die transformeren zodat je je vrij gaat voelen in je tijd. Je wordt een stuk effectiever.

Met deze kennis overstijg je het denken in planningen en planningssystemen. Het geeft je speelruimte en maakt je leven enorm lichter.

Mijn aanpak:

  • Verschillende begeleide meditaties met muziek en klank van mijn stem,
  • Inquiry’s om je innerlijke overtuigingen rond tijd te ontdekken,
  • Een methodiek om een lijst van overtuigingen te transformeren,
  • Een meditatieprogramma dat je parallel aan de gesprekssessies kunt volgen.

Wat ik je niet ga leren is om volgens een bepaald planningssysteem te werken.

Maak tijd om tijd te leren maken.

 

Het lijkt erop dat ik me terug trek uit de wereld als ik mediteer. Dat navelstaren draagt toch niets bij? Om roofbouw te keren moeten we iets doen! De urgentie is hoog.

Als we willen bijdragen aan een bloeiende, florerende toekomst, en we doen dat vanuit stress en angst, creëren we meer stress en angst. 

Als we ons verbinden met innerlijke rust en harmonie, terwijl we erkennen wat er speelt, kunnen we die harmonie realiseren in ons leven. 

Dus: roofbouw keren we door te mediteren.