lastigGesprek

Deze serie bevat vijf meditatieopnames die je helpen als je beginnend bent in mediteren. Het zijn begeleide meditaties van 12- 20 minuten met harmoniserende muziek op de achtergrond. Kosten: € 15. Ze helpen je om tot rust te komen en een accepterende houding te ontwikkelen.

Bestellen

Als je coach bent, kun je deze meditaties goed gebruiken aan het begin van een coachingsgesprek. Je helpt je cliënt (en jezelf!) om aan te landen in het gesprek. De meditaties brengen rust en verdieping in je gesprek. Zeker een houding van ‘ja’ helpt je cliënt om van daaruit te veranderen wat nodig is. Je cliënt kan de meditaties bestellen via deze site zodat hij of zij ze thuis kan herhalen.

IMG_0018

oorklein

De volgende meditatie kun je los bestellen. Het is een meditatie van 22 minuten ‘Flow in je werk door JA’.  Voor € 5.

Ik heb deze meditaties opgenomen bij Rein Wijnja van River Studio. Rein heeft een plezierige en waarderende manier van werken waardoor ik diep in meditatie kan gaan en dat maakt uit voor sfeer en kwaliteit van de opnames! Deze opname is er een voorbeeld van.

Bestellen

Bestel de meditatie, betaal direct en ontvang de opname op mp3 zodat je gelijk kan gaan luisteren.

oorkleinDaarnaast kun je de volgende meditatie bestellen: ‘Omgaan met Tegenslag’. Deze meditatie duurt 24 minuten. Door de meditatie te beluisteren help je jezelf om te gaan met de emoties die een tegenslag kunnen oproepen. Voor € 5.

Bestellen

 

“Ik dacht dat ik het heel moeilijk zou vinden om te mediteren, maar het blijkt veel makkelijker dan ik verwacht had!” Cees Sprenger – The Learning Company (deelnemer aan een meditatieworkshop)

“Ik ben bijna klaar met het online programma en ik merkte dat het me goed deed, dat de meditaties me dichter bij mezelf brachten. Ik vind je stem prettig, je wisselt woorden af, zegt de dingen steeds op een andere manier, de muziek erbij is prettig, en er is voor elk wat wils, voor mij waren een paar oefeningen echt favoriet!”Anita Roelands, Burn-outcoach.