"Ik dacht dat ik het heel moeilijk zou vinden om te mediteren, maar het blijkt veel makkelijker dan ik verwacht had!" Cees Sprenger – The Learning Company (deelnemer aan een meditatieworkshop)

"Ik ben bijna klaar met het online programma en ik merkte dat het me goed deed, dat de meditaties me dichter bij mezelf brachten. Ik vind je stem prettig, je wisselt woorden af, zegt de dingen steeds op een andere manier, de muziek erbij is prettig, en er is voor elk wat wils, voor mij waren een paar oefeningen echt favoriet!"Anita Roelands, Burn-outcoach.

profCoachesHoe kun je mogelijkheden blijven zien en creëren ook al is er crisis of tegenslag? Mediteren helpt om je hersenen zo te veranderen dat je minder vanuit stress leeft en meer vanuit liefde voor wat er is. Van daaruit zie je meer kansen en mogelijkheden die je helpen in samenwerking en bij persoonlijk en zakelijk succes. In totaal 9 avonden (elke vierde maandag van de maand behalve in december):

 

 • 25 februari,
 • 25 maart,
 • 22 april,
 • 27 mei,
 • 24 juni,
 • 23 september,
 • 21 oktober,
 • 18 november
 • 16 december.

Als doelgroep richt ik me op een zakelijk publiek, met familie.

Ik heb een locatie gereserveerd in Hilversum: Mozartlaan 25.  Ik zal meditatiekussentjes meenemen voor mensen die liever op de grond zitten.

zaalVoor 9 avonden, inclusief de mp3-opnames, reken ik € 327 inclusief btw. Als je een avond mist ontvang je de mp3-opnames met een mail met uitleg en inzichten hierover.

Tijden: 19.30 – 22.15 uur. Na afloop is er gelegenheid voor uitwisseling en ontmoeting, waar ieder naar eigen voorkeur aan bijdraagt door het meenemen van een hapje of een drankje.

De avonden lopen al. Mocht je nog willen aansluiten, bel me. 0652441314

Schrijf je in

"Ik dacht dat ik het heel moeilijk zou vinden om te mediteren, maar het blijkt veel makkelijker dan ik verwacht had!" Cees Sprenger – The Learning Company (deelnemer aan een meditatieworkshop)

"Ik ben bijna klaar met het online programma en ik merkte dat het me goed deed, dat de meditaties me dichter bij mezelf brachten. Ik vind je stem prettig, je wisselt woorden af, zegt de dingen steeds op een andere manier, de muziek erbij is prettig, en er is voor elk wat wils, voor mij waren een paar oefeningen echt favoriet!"Anita Roelands, Burn-outcoach.

profCoachesHoe kun je mogelijkheden blijven zien en creëren ook al is er crisis of tegenslag? Mediteren helpt om je hersenen zo te veranderen dat je minder vanuit stress leeft en meer vanuit liefde voor wat er is. Van daaruit zie je meer kansen en mogelijkheden die je helpen in samenwerking en bij persoonlijk en zakelijk succes. In totaal 9 avonden (elke vierde maandag van de maand behalve in december):

 

 • 25 februari,
 • 25 maart,
 • 22 april,
 • 27 mei,
 • 24 juni,
 • 23 september,
 • 28 oktober,
 • 25 november
 • 16 december.

Als doelgroep richt ik me op een zakelijk publiek, met familie.

Ik heb een locatie gereserveerd in Hilversum: Mozartlaan 25.  Ik zal meditatiekussentjes meenemen voor mensen die liever op de grond zitten.

zaalVoor 9 avonden, inclusief de mp3-opnames, reken ik € 327 inclusief btw. Als je een avond mist ontvang je de mp3-opnames met een mail met uitleg en inzichten hierover.

Tijden: 19.30 – 22.15 uur. Na afloop is er gelegenheid voor uitwisseling en ontmoeting, waar ieder naar eigen voorkeur aan bijdraagt door het meenemen van een hapje of een drankje.

De avonden lopen al. Mocht je nog willen aansluiten, bel me. 0652441314

Schrijf je in

‘Het mediteren helpt mij weer dicht bij mezelf te komen en contact te maken met mijn intuïtie. Ik merk dat ik meer rust krijg door te mediteren. Door mijn drukke leven met een baby en een eigen bedrijf vergat ik regelmatig te mediteren. Maar doordat ik het nu inplan merk ik dat ik door te mediteren juist méér tijd krijg en er ook meer de tijd voor ga nemen. ‘ Linda van Everdink, Registercounsellor Live Coaching & Counselling