Woman doing EFT on the under collarbone. Emotional Freedom Techniques, tapping, a form of counseling intervention that draws on various theories of alternative medicine.

Vrouw die EFT doet door te kloppen op haar sleutelbeen.

PhD Lori Leyden werkt al vier jaar in Rwanda met haar team aan het oplossen van de oorlogstrauma’s van jongeren die het slachtoffer zijn geworden van de genocide in 1994. Met EFT kan ze de meest afschuwelijke herinneringen helpen neutraliseren. Vervolgens ondersteunt ze deze jonge mensen met opleiding en werk. Ze leidt ter plekke jonge ambassadeurs op in het toepassen van EFT en in leiderschap vanuit het hart zodat ze elkaar en anderen kunnen helpen. Alle aspecten van die opleiding zijn verweven met EFT.

Als deze overlevenden van één van de grootste tragedies in de wereld kunnen vergeven, psychisch herstellen en floreren, dan is er voor iedereen hoop.

Lori heeft een visie: De opzet voor dit project als voorbeeld te gebruiken voor andere plekken op de wereld waar mensen door geweld getraumatiseerd zijn. De Rwandese jongeren leggen contact met jongeren in andere delen van de wereld zodat ze elkaar over en weer kunnen helpen.

Meer en meer mensen kunnen leven in emotionele vrijheid.

De opbrengst van de landelijke EFT dag van 7 november gaat in zijn geheel naar Project Light in Rwanda. We hopen € 8000 op te kunnen halen met het helpen van anderen door ze EFT te leren.

Neem vijf minuten voor dit filmpje over Project Light en laat je hart verwarmen. 

Op 7 november kun je kennismaken met EFT tijdens de Landelijke EFT Dag. Verschillende EFT professionals geven introducties en individuele sessies. Ik doe dat vanuit het Coachhuis in Hilversum. Geef je op en leer je eigen belemmerende emoties en gedachten te veranderen zodat je leven zich optimaal kan ontwikkelen.


Maak anderen attent op deze Landelijke EFT Dag. Stuur ze dit blog. Zo draag je bij aan dit project.

Emotional Freedom Techniques is een eenvoudige en zeer effectieve methode om negatieve emoties te neutraliseren. Het helpt je om emotionele bagage voorgoed op te lossen. Zo ontstaat er ruimte voor geluk, rust, inspiratie en positieve energie. Wanneer angst, trauma, stress of negatieve gedachten ons leven bepalen, zijn we niet in staat onze kwaliteiten volledig in te zetten en onze levensdoelen te verwezenlijken. Met EFT bevrijden we onszelf van deze belemmerende patronen en ervaren we emotionele vrijheid vanuit innerlijke kracht en onze ware potentie.
Hier mijn blog over de wetenschappelijke onderbouwing van EFT.

Geef een reactie hieronder.

2 Comments
  1. Mooi verwoord Annemieke! Ik heb gisteren gebeld en gemaild met Tijd voor Max. Ik hoop echt dat er een plekje is voor ons in het programma om aandacht te schenken aan de Landelijke EFT Dag en het werk van Lori. Nu meer dan ooit is trauma om ons heen.
    Liefs,
    Yvonne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.