Coaching van Professionals

coaching

Misschien herken je je in de volgende vragen, verlangens of klachten:

 • Je wilt graag meer invloed op anderen in je werk.
 • Je wilt je meer ontwikkelen in het leiding geven aan anderen.
 • Je raakt snel ongeduldig of gefrustreerd in je werk en wil makkelijker in je werk staan.
 • Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
 • Je wilt makkelijker omgaan met veranderingen in je werk.
 • Je ervaart onvrede over jezelf en/of je organisatie en dat zit je in de weg.
 • Je ervaart veel stress en je wilt meer licht en flow ervaren in je werk.
 • Anderen vinden dat je niet genoeg communiceert.
 • Je wilt graag reflecteren op je werk en jouw bezieling erin ontdekken.

Het is fijn als je een positieve invloed krijgt op je werkomgeving en zo de organisatie in een opwaartse spiraal helpt brengen van samenwerking naar beter resultaat.

Geef je hier op, dan geef ik je meer informatie of bel ik je voor een afspraak voor een intakegesprek:

Ik wil graag contact hierover


Wil je mijn aanpak weten?

Meestal pak ik het zo aan:

We maken kennis met elkaar tijdens een eerste gesprek van een uur en bepalen aan welke doelen je wilt werken met coaching. Eventueel betrekken we je leidinggevende in een tweede intakegesprek bij het vaststellen van de leerdoelen.

Je ontvangt een coachovereenkomst met de afgesproken leerdoelen. Deze is vertrouwelijk en persoonlijk aan jou gericht. Je leidinggevende ontvangt een offerte voor het coachingstraject. Mijn tarief is € 150 per uur exclusief btw.

Na goedkeuring van de offerte voeren we bijvoorbeeld vijf gesprekken van anderhalf à twee uur eens per twee of drie weken. De frequentie van de sessies en het aantal hangen samen met de leerdoelen. Je kunt ook dubbele sessies volgen en als je coaching met meditatie volgt zelfs coachingssessies van een hele dag. Dit kan voordelen hebben als:

 • tijd en rust voor jezelf.
 • verdiepen van je leerproces.
 • compacte vorm van leren, als je om wat voor reden dan ook, onder tijdsdruk staat om je te ontwikkelen.
 • besparen van reistijd.

Na het vijfde gesprek en na het laatste gesprek schrijf je een leerverslag en bespreek je dit met je coach en, indien gewenst, je leidinggevende. Dan bekijk je of je meer gesprekken nodig hebt en wilt.

Als je graag werkt met meditatie en als je je emoties meer wilt onderzoeken en zo nodig gaan loslaten past mijn aanpak goed bij jou.

 

Peter Otto, coördinator ledenplatforms, Royal FloraHolland :

Annemieke ( de coach)  heeft een buitengewoon goed talent om  je direct op je gemak te voelen, wat het vertrouwen oplevert waar je als coachee behoefte aan hebt. Zij is bijzonder warm in haar benadering met behoud van de juiste professionele afstand. Wat haar ook siert is de 100%  objectieve houding die zij aanneemt t.o.v.  subjectieve beoordelingen van mij t.a.v. de situatie of personen die daar een rol in spelen.                            

De toegepaste werkvorm van met name de vraagtechniek ( “is het waar”, Inquiry Based Stress Reduction) én  de techniek om de eigen stemmen in je hoofd in een rollenspel een plek te geven vond ik beide bijzonder effectief.   Ook de kloptechniek om acute stresssituaties/ beoordelingen een plek te geven en te doen verminderen (Emotional Freedom Technique) leidden  steeds weer tot een snel en goed resultaat.

De gebruikte technieken zijn voor mij echte instrumenten geworden om mijzelf in bepaalde situaties snel en effectief weer op het juiste spoor te zetten. Ik kan ze in praktijk direct toepassen.

Annemiek is een warm mens voor wie maar één ding telt: jou beter maken. Beter in de zin van mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen, realiteitszin, er mogen zijn.

Hoe is uw totaaloordeel over het coachingstraject: Ik kan niet anders zeggen dan: uitstekend.