Coaching van Professionals

coaching

Herken je je in het volgende?

  • Je wilt graag meer invloed op anderen in je werk.
  • Je raakt snel ongeduldig of gefrustreerd in je werk.
  • Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • Je wilt makkelijker omgaan met veranderingen in je werk.
  • Je ervaart veel stress en je wilt meer licht en flow ervaren in je werk.
  • Anderen vinden dat je niet genoeg communiceert.
  • Je wilt graag reflecteren op je werk en jouw bezieling ontdekken.

Het is fijn als je een positieve invloed krijgt op je werkomgeving en zo de organisatie in een opwaartse spiraal helpt brengen van samenwerking naar beter resultaat.

Wil je een afspraak voor een kennismakingsgesprek? Bel me 0652441314 of stuur een mailtje: annemieke@rozemondcoaching.nl.

De locaties waar ik werk: Het Coachhuis in Hilversum en in Utrecht (Catharijnesingel, vlakbij Utrecht CS).

Wil je mijn aanpak weten?

Meestal pak ik het zo aan:

We maken kennis met elkaar tijdens een eerste gesprek van een uur en bepalen aan welke doelen je wilt werken met coaching. Eventueel betrekken we je leidinggevende in een tweede intakegesprek bij het vaststellen van de leerdoelen.

Je ontvangt een coachovereenkomst met de afgesproken leerdoelen. Deze is vertrouwelijk en persoonlijk aan jou gericht. Je leidinggevende ontvangt een offerte voor het coachingstraject.

Na goedkeuring van de offerte voeren we bijvoorbeeld vijf gesprekken van anderhalf à twee uur eens per twee of drie weken. De frequentie van de sessies en het aantal hangen samen met de leerdoelen. Je kunt kiezen voor face to face coaching naast online coaching via een beveiligd logboek. Als aanvulling op de sessies kun je gebruik maken van online programma’s.

Na het vijfde gesprek en na het laatste gesprek schrijf je een leerverslag en bespreek je dit met je coach en, indien gewenst, je leidinggevende. Dan bekijk je of je meer gesprekken nodig hebt en wilt.

Als je een gevoelige aard hebt, misschien zelfs hoogbegaafd of HSP bent, en je wilt graag je bijdrage leveren in de organisatie waar je werkt op een bezielde manier, dan zit je bij mij op de juiste plek.

Mijn doel is om inhoudelijke professionals te helpen om duurzaam productief te werken vanuit voldoening.

Mijn specialiteit is het oplossen van stress en het achterhalen van de natuurlijke motivatie en bevlogenheid.

Of nog korter: Van burn-out naar bezieling.

Peter Otto, coördinator ledenplatforms, Royal FloraHolland :

Annemieke ( de coach)  heeft een buitengewoon goed talent om  je direct op je gemak te voelen, wat het vertrouwen oplevert waar je als coachee behoefte aan hebt. Zij is bijzonder warm in haar benadering met behoud van de juiste professionele afstand. Wat haar ook siert is de 100%  objectieve houding die zij aanneemt ten opzichte van subjectieve beoordelingen van mij over de situatie of personen die daar een rol in spelen.                            

De toegepaste werkvorm van met name de vraagtechniek ( “is het waar”, Inquiry Based Stress Reduction) én  de techniek om de eigen stemmen in je hoofd in een rollenspel een plek te geven vond ik beide bijzonder effectief.   Ook de kloptechniek om acute stresssituaties/ beoordelingen een plek te geven en te doen verminderen (Emotional Freedom Technique) leidden  steeds weer tot een snel en goed resultaat.

De gebruikte technieken zijn voor mij echte instrumenten geworden om mijzelf in bepaalde situaties snel en effectief weer op het juiste spoor te zetten. Ik kan ze in praktijk direct toepassen.

Annemieke is een warm mens voor wie maar één ding telt: jou beter maken. Beter in de zin van mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen, realiteitszin, er mogen zijn.

Hoe is uw totaaloordeel over het coachingstraject: Ik kan niet anders zeggen dan: uitstekend.