lastigGesprek

Bloggen

Gedurende de jaren dat ik werk als coach schrijf ik artikelen en blogs. Vaak vanuit een persoonlijke ervaring. Dingen waarover ik me verbaas, zoals de hoge werkdruk waar we ons met z’n allen aan onderwerpen.

Chronische stress is een complex probleem met vele kanten. Individueel maar ook cultureel. Mijn moeder kon nog gewoon thuis zijn voor de kinderen en met handwerken, pianospelen en in de tuin werken haar tijd vullen. Het was een bestaan dat haar goed paste en ze straalt nog steeds rust uit.

De kunst om burn-out te voorkomen en de negatieve spiraal van stress te keren ligt in een andere manier van leven. Door tijd te nemen voor onszelf en door echt voor onszelf te zorgen. Door contact te maken met wat je van binnenuit motiveert of bezield en daar naar te leven.

IMG_0018

Ik blog ongeveer één keer per maand. Wil je mijn nieuwsbrieven met blogs ontvangen? Geef je dan hier rechtsonder op. Dan ontvang je regelmatig mijn nieuwsbrief over thema’s als waarderend werken, zelfzorg, meditatie en leven vanuit voldoening en bezieling.

Hier vind je een overzicht van verschillende van mijn blogs.